Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010

Χαλβάς από σιμιγδάλι

Συστατικά
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι
4 φλιτζάνια ζεστό νερό
2,5 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
2 τσαγιού αμύγδαλα
κανέλα.
Οδηγίες εκτέλεσης:
1.Ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε μέσα το σιμιγδάλι. Ανακατεύετε μέχρι να ξανθύνει. Το βγάζετε από τη φωτιά.
2.Βράζετε το νερό με τα 2 φλιτζάνια ζάχαρη και το ρίχνετε στο σιμιγδάλι. Ανακατεύετε μέχρι να πήξει.
3.Προσθέτετε και την υπόλοιπη ζάχαρη και τα αμύγδαλα ανακατεύετε και είναι έτοιμος.
Τέλος πασπαλίζετε με κανέλα.

Αναγνώστες