Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010

Ζευγάρι σκότωσε πέντε παιδιά σε τελετή μαύρης μαγείας

Για τη δολοφονία πέντε μικρών παιδιών κατηγορείται ένα άτεκνο ζευγάρι από χωριό της Δυτικής Ινδίας. Όπως λέγεται, οι θάνατοι έγιναν στο πλαίσιο τελετής μαύρης μαγείας, καθώς έτσι το ζευγάρι πίστευε ότι θα αποκτήσει γονιμότητα, ύστερα από προτροπή ενός τοπικού μάγου.
Οι δράστες συνελήφθησαν σε ένα χωριό που απέχει περίπου 675 χιλιόμετρα ανατολικά της Βομβάης, ύστερα από μία σειρά μυστηριωδών θανάτων μικρών αγοριών που σημειώθηκαν τους τρεις τελευταίους μήνες.
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο τηλεοπτικό δίκτυο NDTV, το ζευγάρι, που
παντρεύτηκε πριν από 12 χρόνια, δεν κατάφερε να αποκτήσει παιδιά. Ένας γκουρού τούς είπε ότι πρέπει να θυσιάσουν 11 αγόρια, προκειμένου η γυναίκα να μείνει έγκυος.
Αρχικά, ο θάνατος των αγοριών, ηλικίας 2 ως 4 ετών, αποδόθηκε σε δάγκωμα φιδιών, αλλά η αστυνομία έκρινε τελικά ύποπτο τον αριθμό και τη συχνότητα των θανάτων.
Οι ανακρίσεις άρχισαν όταν το έκτο αγόρι εισήχθη σε τοπικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν δηλητηρίαση. Στη διάρκεια των ερευνών που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο σπίτι των υπόπτων διάφορα υλικά μαύρης μαγείας, μεταξύ των οποίων δηλητηριώδεις ουσίες και βότανα.
Εν τω μεταξύ, ο ύποπτος γκουρού έχει «γίνει καπνός».

Πηγή: http://ksipnistere.blogspot.com/2010/03/blog-post_1614.html

Αναγνώστες