Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

Παιχνίδια με τη φωτιά στο κέντρο της Ευρώπης!

Εμμένουν να προκαλούν τον τριαδικό Θεό οι επιστήμονες στο CERN
Το πάθημα δεν τους έγινε μάθημα, όπως λέγει η λαϊκή ρήση στους επιτήδειους επιστήμονες του CERN, του ευρωπαϊκού κέντρου πυρηνικής ενέργειας. Εμμένουν να προκαλούν τους πάντες αγνοώντας τις επιπτώσεις και τις συνέπειες των τρομερών δοκιμίων τους σε ολάκερο τον πλανήτη. Θα μου πείτε πως διακαώς νοιάζονται να δείξουν στα κράτη που συνεισφέρουν πως οι κόποι τους ανταμείβονται και τα δισεκατομμύρια ευρώ που ξόδεψαν στο βωμό εκπλήρωσης εγωπαθών συμπεριφορών πιάνουν τόπο. Ίσως πάλι λόγω της οικονομικής κρίσης ο ασύδοτος πακτωλός των χρημάτων τα προηγούμενα χρόνια να κινδυνεύει να στερέψει γεγονός που τους ενισχύει την ανασφάλεια και το φόβο ένταξής τους στην ανεργία...
Εκ των πραγμάτων πάντως διαπιστώνεται πως κωφεύουν, δεν ακούν ούτε αντιλαμβάνονται τα μηνύματα του ουρανού. Οι βλάβες στο επιστημονικό επίτευγμά τους δεν ήταν τυχαίες! Μπορεί λοιπόν αυτοί να θολώνουν τα νερά σε ότι αφορά το επίτευγμα τους αλλά ας γνωρίζουν ότι ο ουράνιος Πατήρ τους κατάστρεψε παντελώς το πηδάλιο... Αργότερα ποιός ξέρει τι άλλο θα χαλάσει! Ως εκ τούτου δεν δύνανται εκ των πειραμάτων τους να λάβουν τα αποτελέσματα που προσδοκούν... Καιρός είναι να πάψουν να κάνουν παιχνίδια με δοκίμια που αποσκοπούν να μάθουν τα άδυτα του ουρανού. Ας αρκεστούν να γνωρίσουν αυτά και να τα δουν όταν θα κληθούν εκ του τριαδικού Θεού να αφήσουν τον κόσμο τούτο! Καλό λοιπόν θα ήταν αντί να σπαταλούν χρήματα ασκόπως να βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει για το καλό της ανθρωπότητας.
«Εσείς οι μεγάλοι και επιτήδειοι επιστήμονες γεμίσατε με μικρόβια όλον τον ουράνιο θόλο. Φθάνει! Τώρα που έχει εκραγεί το ηφαίστειο σκορπίζει το αντίδοτο παντού σκοτώνοντας τα μικρόβια και διορθώνοντας τα δικά σας λάθη. Μην κάνετε δοκίμια . Ο Κύριος θα τα χαλάσει» λέγει γέροντας ασκητής, εξ αφορμής της νέας λειτουργίας του επιταχυντή ATLAS.
Ας λάβουν υπόψη πως ο Κύριος, όπως προσθέτει γέροντας ασκητής είναι πολύ θυμωμένος με τα καμώματα αυτά. Ο ουράνιος Πατήρ έστειλε τον μονογενή Του Υιό τον Ιησού Χριστό και μέσω αυτού φανέρωσε στον άνθρωπο τα μυστικά του ουρανού. Μόνο μέσω Αυτού ο θνητός άνθρωπος γνωρίζει τα άδυτα του ουρανού!
Και η γνωριμία με τον Χριστό γίνεται στον ευλογημένο τόπο της ταπείνωσης. Εκεί μόνο δύναται να ακούσεις τη φωνή Του, μας λέγει ο γέροντας ασκητής και να λάβεις τα μηνύματα που Εκείνος εκπέμπει προς τον πλανήτη μας. Ας αφουγκραστούν τη φωνή Του. «Αμήν λέγω υμίν. Εγώ το Α, εγώ και το Ω. Ο ουρανός καθαρίζεται από τα πολλά μικρόβια που δεκαετίες τώρα μολύνατε τον πλανήτη. Μην κάνετε άλλα δοκίμια. Τα αχρήστευσε ο Πατήρ μου. Τώρα χτίστε με την ευφυΐα που ο Θεός Πατέρας σας έδωσε πράγματα χρήσιμα και ασφαλή για την ανθρωπότητα. Καλοί μου επιστήμονες, φθάνει πια! Δεν υπάρχει άλλος πλανήτης για να βιώσει ο άνθρωπος παρά μόνο αυτός που ο Πατέρας σας έδωσε πλούσιο και τον ρημάξατε. Κάντε τόπους για τα ζώα. Κάντε τον βυθό των υδάτων καθαρό για τα θαλάσσια ζώα. Χτίστε όλοι μαζί την τριαδική δοξασία. Αμήν»!
Νέα πειράματα στο CERN
Από τον περασμένο Νοέμβριο του 2009 οι επιστήμονες του CERN επιχείρησαν να επαναλειτουργήσουν τον επιταχυντή ανδρονίων (LHC) προκειμένου από τις συγκρούσεις των πρωτονίων να μελετήσουν σπάνια φαινόμενα που ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαν πραγματοποιηθεί και καταγραφεί.
Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Κορδά, λέκτορα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η ομάδα του επιταχυντή απέδειξε ότι είναι ικανή να πετύχει τις συγκρούσεις, οι οποίες προβλέπονται να συνεχιστούν –εκτός απροόπτου-μέχρι το Δεκέμβριο του 2011! Το 2012 σχεδιάζεται να επιτευχθεί ο μέγιστος στόχος των συγκρούσεων σύμφωνα με την αρχική σχεδίαση!!!
Ο ίδιος καθηγητής αποκάλυψε ότι η ομάδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης που συμμετέχει στο πείραμα ATLAS έχει αναλάβει συγκεκριμένη εργασία που αφορά το σωματίδιο Β (μεζόνιο)...
Ας μην λησμονούμε πως στόχος βασικός των πειραμάτων του CERN είναι να αποκαλυφθεί το σωματίδιο του Θεού, ώστε να δοθούν απαντήσεις για τη δημιουργία του κόσμου!!!
Συντάκτης: Δ.ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2010

Αναγνώστες