Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Ορθοδοξία σημαίνει ελευθερία» φώναξε ο λαός στο Σύνταγμα

Άνω των 10.000 Ελλήνων ορθοδόξων πολιτών στην Πλατεία Συντάγματος, έβαλαν φραγμό στα σχέδια της Νέας Τάξη Πραγμάτων, εκδηλώνοντας τη δυσφορία τους για την πρόθεση της κυβέρνησης να επιβάλει μέσω του νόμου για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, το απόλυτο εργαλείο για τη χειραγώγηση των πολιτών: την κάρτα του πολίτη. Οι πολίτες, με γαλανόλευκες στα χέρια, είπαν όχι στην «αριθμοποίησή» τους και στην άνευ συγκατάθεσής τους δημιουργία μηχανισμών σκιαγράφησης, που θα καταστήσουν τους πολίτες υποχείρια μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Επίσης, οι παριστάμενοι διατράνωσαν σε πολύ υψηλούς τόνους την πρόθεσή τους να μην παραλάβουν τις κάρτες, για τις οποίες ακόμα δεν υπάρχει σαφής εικόνα του τι θα περιέχουν και ποιοι θα έχουν πρόσβαση στα στοιχεία τους.
Στην εκδήλωση, που αποσιωπήθηκε εντελώς από τα συστημικά ΜΜΕ (ούτε μια κάμερα καναλιού δεν ήταν παρούσα...), μίλησαν γνωστοί ιερείς, ενώ υπήρχε σύμπνοια και ο παλμός ήταν πραγματικά πρωτοφανής. Αναγγέλθηκε μάλιστα μαζική εκδήλωση στις 27 Μαρτίου 2011, στις 3 μ.μ., στο Πεδίο του Άρεως, την οποία θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή. Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στη συγκέντρωση, θα γίνει πανελλαδική κινητοποίηση. Ο λαός πλέον ανακτά τον έλεγχο και κοιτάζει στα μάτια τη διεφθαρμένη και υπόδουλη στα ξένα συμφέροντα, εξουσία...
πηγή: http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6803:l--r------&catid=87:epikairotita&Itemid=277

Αναγνώστες