Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

Κίνηση Ελευθέρων πατριωτών Βοστίτσας ''Ο Παπουλάκος''

Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΒΟΣΤΙΤΣΑΣ ''Ο ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ'' ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ, ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011
Σας προσκαλεί στην μεγαλειώδη μας κινητοποίηση το άλλο Σάββατο 26 - 2-2011 ώρα 4.30 το απόγευμα στο Αίγιο στην αίθουσα Φιλαρμονικής - μόλις 2 ώρες από Αθήνα και 200 μέτρα
από τον Μητροπολιτικό ναό Φανερωμένης Αιγίου με εκλεκτούς ομιλητές, ώστε να διατρανώσουμε τη διαμαρτυρία μας μετά την εκδήλωση της Αθήνας της 6-2-2011 στην πρώτη επαρχιακή πόλη, “που πρώτη επίσης ελευθερώθηκε από τον Ανδρέα Λόντο στις 21 Μάρτιου 1821 σε όλη την Ελλάδα “.
Θα πρέπει να προσπαθήσετε να μας ενισχύσετε με την παρουσία σας , όπως επίσης και να ανεβάσετε το συννημένο μας αρχείο που είναι η αφίσα σε μορφή pdf, στις σελίδες σας . Επίσης μπορείτε να το διασπείρετε και σε φιλικά σας βlogs , ώστε να δοθεί το μήνυμα ότι πλέον και κάθε τοπική κοινωνία και κάθε μικρή πόλη είναι ικανή να οργανώσει τον ξεχωριστό της αγώνα , ώστε να ενισχυθεί και η εικόνα του αλυσιδωτού γενικού ξεσηκωμού.
Στην εκδήλωσή μας συμμετέχει και ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας με αντιπρόσωπο του τον ιεροκήρυκα π. Χρυσόστομο Μυλωνά. Νυν υπέρ πάντων ο αγών για το γένος μας και την φίλτατή μας ορθοδοξία· η Βοστίτσα να γίνει και πάλι η μαγιά της νέας λευτεριάς του έθνους μας, εκτελώντας το ιστορικό της καθήκον.

Αναγνώστες